Saldo

jag kan ju även passa på att säga att jag nu har kollat mitt saldo och att det ligger på ~2000kr. det gör ont i hjärtat av att tänka på det...

Julstök

jahaja. det har blivit lite knapert med inlägg här på sistone märker jag.
men det gör inget, det verkar som att det är många i bloggvärlden som är lite lata med uppdaterandet såhär vid juletid.

idag har jag inte fått så värst mycket gjort.. jag borde egentligen ha städat klart rummet så att det är fint och härligt tills imorgon, men jag vet inte om jag ids det.
en sak som jag har fixat klart idag är iallafall veronicas julklapp, och det är ju rätt så bra eftersom vi ska ha lill-jul ikväll efter att jag lekt tomte på uh. jag har bara kvar att slå in den, men det går ju fort!

nu ska jag antingen måla naglarna eller städa klart mitt rum. vi ser ju vad det blir..

YES!

jiiiiiihaaaaaa!
jag vann parfym-tävlingen och kommer få någon parfym hemskickad till mig!
vet dock inte vilken sort det blir eftersom jag bad per-robin välja en åt mig eftersom jag inte har sån jäkla bra koll på parfymer.. jag har de jag har, och vill jag ha fler så går jag på affären och köper någon som luktar gott. inte orkar jag hålla koll på vilka som är snajs om jag inte har planer på att köpa någon.
får hoppas att han väljer någon som luktar gott.

jahaja, jullov imorgon. fy. fan. vad. skönt.
inte en dag för tidigt.. snarare någon dag försent. hade utan tvekan kunnat ta jullov redan i början av månaden!
håhåjaja.. julklappar är ju också ett helvete. dock så är det en sak som är härlig; jag behöver bara köpa två-tre stycken i år! en till veronica, en till tim och en till syrran. för vi gör (för andra året i rad) som så i våran familj att vi stoppar allas namn i en låda och så drar man ett namn och köper en julklapp till endast den personen. i och med det så kan man köpa något dyrt som personen i fråga faktiskt behöver.
jag har nästan klart veronicas present,  det är lite smådetaljer som behöver fixas bara. tims och sussies däremot, de har jag inte ens kollat på... men jag antar att jag hinner dra en runda på stan imorgon efter skolan.
och tillsist så är det ju en annan jobbig sak också, jag måste slå in femtio julklappar som vi ska dela ut på ungdomens hus dagen innan julafton, alltså den tjugotredje. så vill ni ha en finfin julklapp från oss i ungdomsrådet så är det bara att stövla in på uh någon mellan sex och nio på kvällen den tjugotredje. men kom ihåg; det är först till kvarn som gäller!

The winner takes it all

jag är med i en tävling bara. inte så mycket mer än det.


Tävling!

Jag har länge velat ha en tävling i min blogg men inte riktigt vetat vad jag ska lotta ut. Jag har inte heller velat ha en vanlig utlottning heller eftersom det känns för enkelt och slumpmässigt.

NU har jag dock kommit på det ultimata med en tävling där man får kämpa lite och har chansen att vinna en härlig parfym(värde 3-400kronor) från parfym.se som är sveriges största parfymbutik på nätet.

Hur gör man då om man vill vinna? Det är egentligen väldigt lätt. Allt ni behöver göra är att kopiera detta inlägg och klistra in det i er blogg med länk till min sida, Sedan besöka www.parfym.se och hitta vilken parfym ni helst skulle vilja ha och skriva parfymens namn i en kommentar tillsammans med mail så att jag kan kontakta dig som vinner. Tävlingen kommer pågå 24 timmar!


bloggen som har tävlingen och dessutom är en av de få bloggar som jag följer slaviskt;
http://www.kanal5.se/gaybloggen

Snoren

ojdå, jag glömde visst bort att kolla mitt saldo igår. det var en massa annat som kom i vägen.. får göra det när jag kommer hem. just nu är jag i skolan, har fotolektion nu.. är väll helt okej kul antar jag. hade kunnat vara roligare men det hade även kunnat vara tråkigare.

förkyld är jag ännu. skitjobbigt är det. men man överlever nog säkert. jag hoppas då det iallafall, för jag vill inte missa julafton eller p3 guldgalan! det hade ju inte varit särskilt kul om man missade de två tillfällena. nyårsafton vill man ju heller inte missa..

vi lär ju se vad som händer och fötter.

Shop 'til you drop

oj, nu har jag hahaft ett blogguppehåll på ungefär en dag.. det var inte med mening. jag lovar!

idag har jag iallafall varit på stan och slösat pengar med matilda. hujja vilken ångest jag har nu.. gick typ 1500:- bara på saker till mig själv. sen ska jag även inhandla julklappar på det. fyfan säger jag då bara. jag vågar då inte kolla saldot på kontot.. försöker intala mig själv att jag ännu har kring sex tusen, men jag vet att så inte är fallet.
det kan fan inte vara så. det får inte vara så. då är det ju nästan ännu jobbigare.
jag återkommer snart med hur mycket jag har på kontot.


tjingeling

Mors lilla Issa i skogen gick... (hähä)

jag har ju skrivit ett inlägg som heter "min pappa och jag" där jag berättar lite skumma saker som min pappa har för sig. och jag har märkt att jag överlag inte har skrivit så mycket om min mamma. så eftersom jag egentligen är jordens morsgris så måste jag ju skriva ett inlägg om henne. ett kort sådan men ändå ett inlägg.

jag ringde min mamma nyss och frågade vad hon gjorde för något, om hon jobbade. sen småpratade vi lite och la på. efter ungefär tre minuter så ringer hon upp och samtalet var som följer;

jag; Sterner?
mamma; ja, hej.. jag tappade telefonen i golvet och trodde att den gick sönder.
jag; jaha..?
mamma; ja, men det är den inte.
jag; nehe?
mamma; ne.. hejdå.
jag; .....?

Upp och ner, ner och upp

det var tänkt att jag skulle blogga lite till igår. men kukinternet ville ju inte riktigt vara med.. så därför blev det inget bloggande.

men det jag hade tänkt säga igår var iallafall något i stil med
"hej och godnatt. jag har sett två filmer och fyra house-avsnitt idag. filmerna var keith och a walk to remember. båda rekommenderas starkt! jättebra filmer.. a walk to remember har väll alla sett ungefär tusen gånger vid det här laget, men keith är inte lika känd. men den är dock mycket bättre än awtr. och house är ju alltid bra. så länge hugh laurie(han som spelar house) är med så kan det inte bli annat än bra. för han är både gubbsnygg och rolig.
det är iallafall vad jag tycker.. hejdå".

ja, det var gårdagens inlägg idag kan man som säga.

Tråkmåns

hittills idag har jag inte gjort något vettigt alls.
eller jo, jag lagade ju faktiskt mat. ugnsstekt lax och potatis blev det. najsigt värre.

men utöver det har jag inte gjort någonting. jag har bara vaknat, duschat och gjort allt man nu gör på morgonen. och så har jag kikat ett avsnitt house och sen inget mer.

hoppas det händer lite mer saker snart. blir lite långtråkigt annars.

snöskottning ids jag nog inte med idag.. det snöar ju än. så jag beger mig nog till ann-marie och skottar imorgon på morgonen istället.

Och vinnaren är...

igår kilade jag över till francken och kollade idolfinalen. blev inte så särskilt överraskad av att det var kevin som vann. det har jag trott hela hösten. jag har hoppats på lars, men trott på kevin.

måste säga att nattens sömn hamnar på en topptio-lista över underbara sovfyllda nätter. det är inte klokt hur skönt det var att sova! hehe

nu blir det house och sen snöskottning.

TJIBBIE

Heaven on earth

fy fan så underbart att komma hem! det är inte klokt alltså!
ååh vad skönt att få prutta och gå på toa utan att tänka på om någon hör mig.. och skönt som fan är det även att gå omkring i jordens håligaste långkallingar och bara sunka.. aaah, det här är livet säger jag då bara.


Usch och blä

bläääääääääääää. det känns som att jag ska kraxa alltså. det är inte att leka med det här.
först åt jag ingenting på morgonen eftersom fiket var stängt. och sen så åt jag hur mycket som helst och nu känns det som att allt är på väg upp. usch, jag vill bara åka hem och vila lite nu.

Festis, fes-tis

vi sover i skolan. det är najs. fast mina jordgubbsfestisar är äckliga som satan. och mina mandelpotatischips var också äckliga.. så jag har bara mina päronfestisar och viktors mammas kexchoklader(som gick ut i augusti) att överleva på.
men det funkar väll det också antar jag. vi lär ju se.

får se hur humöret är imorgon.. vi som ska filma till uf och allt. voivoi. dessutom är det lucia klockan åtta på morgonen. sjukt jobbigt.. men nog överlever vi alltid. vi är ju mm:are!


jiiiihaaa

Åjäss

här sitter man nu i skolan och väntar på att folk ska dyka upp. sen blir det pizzatajm och efter det kommer nog tvåorna och då ska väll vi börja leva om här. snajsigt värre!

något som dessvärre inte är lika snajsigt är att det inte är någon annan i klassen än jag som är helt hooked up på gossipgirl! jag vet inte någon som jag kan snacka om allt som hänt med. BAAAH! jag vill ju prataaaaaaaa!! det är ju skitspännande nu ju! iallafall om man kollar i samma takt som dom i usa.

kikar du gg och saknar någon att snackelisnacka med? säg till mig dååååååååååå.


you know you love me

xoxo
gossipgirl

TID, TID, jag har ingen TID

bästa ordet man kan beskriva mig med är nog tidspessimist. imorse så gick bussen vid 8.35. och fastän jag bor granne med busshållsplatsen så började jag stressa och det slutade med att jag stod där redan 8.20. JIPPIE. så jag fick så där i typ tjugogradig kyla och roa mig själv. funkade väll sådär.. sltuade med att jag stod och balanserade på ett isblock samtidigt som jag småsjöng med till the killers.

när jag väl kom till skolan så var det dags för nationella prov i engelska b, speaking-delen. uhm, vad ska man säga om det då? vi skulle prata i ungefär en kvart.. vi pratade i fyrtiofem minuter. jaja, tur att vi har anita. ingen annan lärare hade nog accepterat det tror jag.

nu ska jag göra något vettigt. typ lägga upp en bild på bilddagboken.


Sovtajm

fyfan vilken hemsk natt jag har haft.. jag gick och la mig vid halv elva. men tror du jag kunde somna? nej absolut inte. utan jag låg där och vände och vred på mig i tre timmar. och när jag äntligen började få just lite tunga ögonlock så plingar det till i mobilen "pissblåsan sprängs" stod det.
det var lisa som ville vara vänlig och dela med sig av att hon inte orkade gå på toa utan låg där i sängen och höll på att pissa ner sig. trevligt.
efter lite smsande beslutade jag att det nu var dags att försöka somna.. så jag vred och vände på mig ungefär en timme till innan jag kom på den utmärkta idén att lägga mig med huvudet i fotändan, för det var ju i princip det enda jag inte hade försökt med. och se på fan, det lyckades! dock vet jag inte hur jag ska klara av att ha körlektion imorgon.. vi ska ju sova på skolan med mm2orna. och det känns inte riktigt som att det kommer bli så mycket "sova" av det hela. men vi ser ju. tror jag ska boka om det till nästa vecka.

men nu måste jag borsta tänderna och bege mig till skolan.

Umgås bör man, annars dör man..

francken svarade tillslut på min förfrågan om att umgås..
så pappa skjutsade mig till sandra där jag, francken och just sandra drack en kopp(nästan en halv då) kaffe och pratade strunt.
det var trevligt värre måste jag ju säga!
vad som inte var lika trevligt var när jag kom hem och insåg att jag hade haft nerladdningen pausad under hela umgängestiden. kyken också. jag som hade tänkt hinna se senaste avsnittet av gossipgirl innan jag gick och la mig. men attsingen också. det får väll bli på fredag antar jag, eftersom vi ska sova på skolan med mm2orna imorgon. det lär ju bli kul tror jag faktiskt. fastän det typ bara blir sex personer från min klass som kommer närvara. sjukt dålig stil eftersom det är vi som har ordnat det.. men men, vi som kom på det visste ju redan från början hurdan våran klass är.

nu blir det nog bara att leta fram en sovsäck och sen är det piss-och-gå-och-ligg.

tjingeling plingpling

Krupp, jag får kruppppppppppp

jahaja.. jag har inte gjort nått vettigt alls idag. så när morsan kom hem från jobbet så fick hon krupp.
hon kläckte bl.a. ur sig en ganska rolig sak "SITTA FRAMFÖR DATORN, DET ORKAR HON MINSANN MEN INGET ANNAT!" ja, det är ju superjobbigt att sitta framför en dator och trycka på några knappar då och då? inte direkt va..
jag vet inte riktigt hur hon tänker ibland. men en sak jag däremot vet är att hon har en ganska jobbig finsk egenskap - det finska temperamentet. det är verkligen inte att leka med.. de flesta som har finska/tornedalsiska mammor vet vad jag snackar om.

kan den dära francken svara om hon vill umgås eller inte? hon är ju seg som en snigel i uppförsbacke. typ.


såhär känner jag mig när jag inte har umgåtts med någon på två dagar.

Slökorv

ännu en dag som jag inte är i skolan.. börjar bli jäkligt trist att vara sjuk. fattar inte vad man ska sysselsätta sig med under en hel dag? jag förstår då verkligen inte vad folk som skolkar sig igenom nästan hela skoltiden hittar på när alla andra är i skolan?
jag hade ju faktiskt kunnat städa mitt rum, tvätta lite kläder och fixa den där grejen som än så länge är lite hemlig. meeeeeen, det vet jag inte riktigt om jag orkar just nu. jag har för tråkigt för att orka hitta på något. jag har då det svårt jag.. det är inte lätt att leva mitt liv. hähä..

"..och mina tankar far hit och dit och tillbaks igen.."

det är en väldans massa tankar som snurrar omkring i mitt huvud.
så många onödiga som blandas med lite mer viktiga saker. och det är så mycket så jag inte får grepp om någonting..
vet inte hur jag ska göra för att lösa det här trasslet i mitt huvud, någon som har ett förslag?
jag orkar inte börja dra upp en massa här, inte nu iallafall. kanske en annan gång, när jag behöver det mer.

något jag däremot vill ha svar på är vad sjutton man kan ha på sig när man ska på p3 guldgalan?
ska man ha någon slags galaklänning? eller räcker det med en vanlig klänning/kjol+nån fin topp? kan man kanske ha jeans och t-shirt?
hur sjutton ska man veta om man aldrig har varit på gala förut? ska man tänka finmiddag? eller kanske lite coolare eftersom det ändå är p3 som har hand om detta?

kan någon vara snäll och hjälpa till lite här va?

Sju sjösjuka sjömän..

jag är hemma från skolan idag. tänkte vara det igår med, men vi skulle ha uf-redovisning och så skulle vi ha nationella prov i engelska, så jag var tvungen att gå till skolan ändå..
jag är nämligen sjuk. det känns som att min hals har gått en omgång med ett rivjärn och näsan är igenslemmad.
halsontet kan dock ha något att göra med att jag skrek mig hes på markus i lördags. men det gör mig inget, jag hade kunnat skrika mig stum, bara jag hade fått se en artist jag gillar. nästan iallafall.

vad har då jag fördrivit dagen med kan man ju undra?
jo, jag har inte gjort nånting.
eller, där ljög jag nog.. jag har ju faktiskt vaknat, ätit frukost (mamma kokade tomtegröt ^_^), redigerat några bilder och så har jag bloggat lite.
hm, med tanke på hur ofta(sällan) jag uppdaterar min blogg så hade man nog kunnat säga att jag har bloggat ganska mycket.

igår och idag så har jag endast suttit vid den gamla burken, för jag måste försöka vänja mig vid den här raringen eftersom alle tar med sig sin dator till läggan på fredag.
påtal om saker som han ska ta med sig.. han tar ju även tv:n då. vilket betyder att vi inte kommer ha någon tv heller. för päronen har ju bestämt sig med att vänta tills mellandagsrean eftersom det blir mycket billigare då tydligen.
förstår ni vad hemskt?! jordens segaste dator och ingen tv. hur sjutton blir det nu? måste jag verkligen skaffa mig ett liv?

Bloggdesign

ja, som ni kanske ser så har jag gjort en ny bloggdesign. äntligen en som jag kan säga att jag är nöjd med.
den är fan helt okej till och med! jiha

Helgens bravader

ja, var ska man börja? jo, kanske i början av helgen. nämligen med fredagen..

fredag
jag och le franck begav oss till flygplatsen och hämtade upp jonas. efter det begav vi oss åt olika håll ett par timmar för att senare under kvällen mötas igen hos dana..
jadu, och vad hände då? jo, jag blev full skulle man kunna säga antar jag. det finns en otroligt fin film att beskåda på franckens blogg..
men det var trevligt iallafall.. vi dansade och hade trevligt. jag och francken hann med lite buggande på ferrums övre plan. vi trillade lite men det var kul ändå.

lördag
vaknade klockan fem på morgonen, JIPPIE fyrtio minuters sömn typ..
packade lite granna och åkte till tåget som gick klockan sex.
vi åkte tåg några timmar tills vi kom till luleå.
dumpade av våra grejer hos karro och emil. och jag fick en alvedon mot min otroligt hemska huvudvärk och sen drog vi på stan en sväng. matilda var nog den enda som var sugen på att shoppa lite. rätt så förståeligt eftersom hon inte hade varit ut dagen innan..
måste berätta en sak som hände på stan!
jag var tvungen att gå ut från affären som vi var i pga att jag trodde att jag skulle kräkas(BAKISBAKISBAKIS). och precis när jag ringde lisa för att fråga om dom var klara, så går MARKUUUUUS med stort M förbi mig!
självklart börjar jag stalka honom samtidigt som jag pratar med lisa i telefonen. efter nån minuts stalkande så kommer lisa ifatt mig och så stalkar vi han och hans bandmedlemmar ända till deras hotell där vi står utanför ett par minuter tills matilda kommer och vi bestämmer oss för att gå hem och käka lite.

efter maten så vilade vi lite granna innan vi begav oss mot kulturens hus där vid halv sex-snåret..
efter mycket om och men så kom vi in nån bakväg och så fick vi av nån skum anledning fripass till garderoben. kul jul.
kvart i nio är det insläpp och vi hamnar längst fram i mitten. alltså, precis precis precis i mitten. nice.
nio börjar nått kasst förband som mest bara förde oljud och kring tio-tiden började mackan spela. och fy satan så underbaaaaaaaaart! citat från mig själv "när han sjöng så flög spottet i ansiktet på mig och alko-andedräkten fläktade mitt hår. och när han svängde på huvudet så kändes det som att man tog en dusch p.g.a. allt svett som for."
ååå, jag vill ha meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer. jag vill se han igeeen.

jaja, efteråt så blev det kramar och autografer. dock inga bilder eftersom ingen av oss kom ihåg att ta med det : /
men jag fick sno en bild av emelie svanström, tack så mycket emelie!


snyggsnyggsnyggingen - Markus Krunegård

vi kom väll hem från kulturens hus vid tolv-snåret. sen blev det lite skitsnack och sovtajm.

söndag
vi vaknade klockan fem på morgonen. begav oss till tågstationen och åkte hem med tåget klockan sex.
sen skildes våra vägar åt och jag gjorde inget mer den dagen.

MARKUS KRUNEGÅRD <3



ÅÅÅÅÅÅÅÅH VAD JAG LÄNGTAR TILLS IMORGON!!
det är inte klokt hur mycket jag längtar alltså!

jag, lisa och matilda ska bege oss till luleå för att se HUNKEN :D haha

men jag fatar fan inte hur vi ska orka, iallafall inte jag och lisa.. haha
jåvna-ponken kommer till stan idag så jag och lisa ska ut och parta med honom.
och sen åker vi till luleå med 06.00-tåget imorgon.. och så ska vi springa på stan lite granna och sen på kvällen är det MARKUS<3.
och på söndag åker vi hem med 06.00-tåget så vi hinner träffa jonas lite igen.

det kommer vara en hård, men sjukt kul helg tror jag : )

Separationsångest med stort S.



där låg jag på golvet i alles rum. petade näsan och skjöt iväg kusar, samtidigt som jag filosoferade och tänkte över mina val här i livet. sen gick jag runt lite och pillade på olika saker.. bl.a. så luktade jag på hans parfymer, vek lite kläder i hans garderob, stängde byrålådorna så de inte skulle hänga ut och bli förstörda.. och mitt i allt hustomtande kom jag på att han flyttar ju snart. det är ju bara någon vecka kvar tills jag blir ensambarn här i huset. fy fan vad hemskt.

vems rum ska jag då grisa i?
vem ska jag då prutta lite diskret på när jag går förbi så att lukten inte kommer förrän man är på säkert avstånd?
vem ska jag då slåss med om de sista ostbitarna med?
vem ska då spela tv-spel medans jag sitter och tittar på och ställer jobbiga frågor?
vem ska då skjutsa mig när jag behöver skjuts?
vem ska då ropa "iiiiii!" och
vem ska jag då svara "aaa?" till?
vem ska jag då himla med ögonen med åt pappas dåliga skämt?


hur fan ska det funka? hur sjutton ska mitt liv kunna fortsätta som vanligt utan en KARL ARNE ALEXANDER STERNER i huset? fan också.
hurru du broder min, du kan då ge dig fan på att jag kommer komma över på en jävla massa koppar te. det är bara att se till så att du har det hemma, för något äckligt kaffe tänker jag då inte dricka.

Ingen blondinbella här inte

jag är så sjukt dålig på att uppdatera att jag inte borde vara tillåten att ha en blogg. precis så dålig är jag på att uppdatera.
det värsta är nog att jag alltid kommer på 10000000000 olika saker som hade varit roliga att blogga om, det är bara det att jag hade behövt en bärbar dator så att jag hade kunnat blogga närsomhelst.
snälla köp en åt mig i julklapp? jag har ju varit så himla snäll i år.. tror jag.

RSS 2.0