Skola

nu börjar det äntligen kännas som att min motivation nästan är påväg tillbaka!
efter att ha skrivit judendomsprovet och känt att "fan, det kommer gå bra det här", så känns det lite lugnare faktiskt. eftersom det provet har känts så ootrolgit stort plus att jag egentligen även skulle ha turismredovisningen idag. men på grund av, eller snarare tack vare, min att min redovisningskompis johanna inte behagade dyka upp idag så har jag till på torsdag på mig att förbereda mig inför det..
sen är det ju nästan inget att oroa sig för förutom nk-provet nästa vecka. och det ska jag banne mig börja plugga på redan nu i veckan! det ska då inte bli som med judendomsprovet, att jag sitter och pluggar hela natten innan och sedan vaknar upp klockan sex på morgonen men skippar de två första lektionerna för att plugga till provet.. det funkar fan inte!

jaja, men nu känns det nåroglunda skönt på skolfronten faktiskt! härligt härligt.
då är det bara körkortet som håller på och gnager i bakhuvudet. blä.
men riktigt härligt kan man nog aldrig ha det tror jag, det måste alltid vara någon liten sak som ska vara ivägen.


jaja, men nu tror jag att jag ska se vad som hände med lisa. hejdå.

En uppdatering

ja, eftersom det är ett tag sen som jag bloggade sist (om man bortser från föregående inlägg) så följer här en snabbresumé om vad som har hänt sen sist.

  • jag har fyllt 18
    det var jäkligt kul och det är otroligt skönt att även jag har tillåtelse att gå in på krogen med francken och dom andra. nu är det bara att vänta på matilda, stackarn, som inte fyller år förrän i januari.
  • jag har varit full x-antal ggr.
  • jag har varit så förbannad så gud vet vad
    på vem eller angående vad orkar jag inte säga, det känns onödigt att lägga ut namn på folk jag har varit förbannad på här på bloggen.
  • min farmor har dött
    det var väntat, men ändå otroligt jobbigt. speciellt eftersom mamma och pappa befann sig i dalarna när det hände. det har inte känts som att det har hänt på riktigt än. men jag antar att den där känslan kommer infinna sig på torsdag - då det är begravning.
  • syster susanna och kusin maria har haft fest
    syster och kusin fyllde 30 respektive 40år och bestämde sig för att ha fest tillsammans. det var otroligt trevligt men det kändes dåligt av vissa kusiner att inte orka dyka upp. fastän sus & maria hade skickat ut inbjudningar ett halvår i förväg. otroligt dåligt säger jag då bara.
  • jag har upptäckt att jag kan locka på rävar
    ja, jag har visslat åt en räv och den kom till mig. tyvärr så kom lisas pappa och skrämde iväg den innan vi hann hälsa, dålig stil det där. men det kändes som att vi hade värsta kontakten ett tag - jag och räven. vi var som ett i sinnet kändes det som! vi tänkte och såg allt likadant, samma rovdjurskänsla ifann sig i oss båda.
    eller så var jag bara jävligt full och inbillade mig alltihop (förutom delen där jag kallar på räven och den kom, det hände faktiskt!).

det är det enda som jag kommer ihåg att jag gjort under två månaders tid. om man ska ta det på gott eller ont är en helt annan femma.
tack och hej, nu är det matdags.

En ny nystart.

jag har planer på att ta tag i mitt bloggande.
alltså, en ny nystart. fan, det är inte bra det här.. man kan inte blogga en-två veckor, ha bloggpaus i två-tre månader och sen köra på en nystart hela tiden.
nu får det banne mig vara nog!
om jag inte kan blogg ordentligt den här gången så är det slut för evigt mellan mig och bloggvärlden. och så är det med den saken!

RSS 2.0