Du måste fatta, förstå..

alltså. fyfan vad irriterande vissa människor kan vara ibland.
hur många gånger man än säger att man tycker om dom som kompis och dom duger som dom är så ska dom ändå älta det och fråga "tycker du verkligen om mig? ååh, jag är en dålig människa". och fastän man starkt slår fast att dom INTE är dåliga människor så måste dom säga "joo, det är jag visst.. åååååh, vad dåålig jag ääär".
alltså. fastän man från början gillar personen i fråga så börjar det bli lite svårt att tåla den efter sisådär tre veckors tjat om hur dåliga vänner dom är och hur hemsk dom är.

FATTA FÖLJANDE; DU ÄR FAN INTE EN DÅLIG PERSON. VISST, DU HAR SÄKERT GJORT ETT PAR DÅLIGA VAL I DITT LIV. MEN VEM FAN HAR INTE DET?! SLUTA TJATA OM HUR DÅLIG DU ÄR. INSE ATT DU INTE ÄR DET. NÄR DU HÅLLER PÅ SOM DU HÅLLER PÅ SÅ BLIR MAN BARA IRRITERAD PÅ DIG. OCH DET VILL VARKEN JAG ELLER NÅGON ANNAN BLI. SÅ SNÄLLA SKÄRP DIG OCH BÖRJA BETE DIG SOM DU GJORDE INNAN SOMMAREN. OKEJ?


bah, tack. var bara tvungen att skriva av mig det här.

Update

justja, det var ju det här bloggandet ja. det hade jag helt glömt bort.. men jag har faktiskt inte haft något att skriva om. inget jätteviktigt iallafall..

vart ska vi börja?
jo, jag har börjat bli lite hälsosammare! jag tar en promenad (nästan) varje morgon innan jag beger mig till skolan. jag äter gröt till frukost. sötsaker får endast förtäras en gång i veckan. och så har jag bokat in en massa träningspass till veckan! nu får vi bara hoppas att jag fortsätter och lyckas nå mitt mål! (vad mitt mål är vill jag inte säga här).

och sen då?
tyvärr så måste jag meddela att mina och lisas markus-planer gick helt åt helvete. jävla skitkommun man bor i. näe, kanske inte.. men vafan. iallafall så var planerna att vi skulle söka pengar från ung idé och ta upp markus hit till kiruna. men de på kommunen tyckte att den totala kostnaden (~51.000:-) var på tok för hög så vi fick inga pengar. alltså kan vi inte ta hit honom.
men det är okej eftersom vi vet att han ska spela någonstans i norrbotten i början av december. och vi har planer på att åka dit och se på honom där. det hade säkert ändå inte varit något vidare drag här i stan..
men om det skulle vara så att DU är sugen på en roadtrip för att se mackan, så lämna en kommentar!

vad mer?
farmor har blivit lite bättre faktiskt.. inte bra, inte ens nästan bra, men lite bättre. hon är vaken lite längre när man hälsar på, hon får ögonkontakt och så pratar hon lite grand. pappa sa att hon inte har varit så här klar på sex veckor.. vi får vänta och se hur det går. med tanke på att pappa för ungefär ~2 veckor sen sa "vi får nog inte ha kvar farmor så särskilt länge nu..", så är det oerhört svårt att bedöma hur/när/om hon kommer lämna oss.. men jag hoppas att hon frisknar till helt så att vi "får tillbaka henne". det blir så tomt annars..


men nu är det nog dags för "piss-å-gå-å-ligg".
godnatt

Jag har en plan

sådärja. då har man just avslutat ett samtal med lisa också. en och en halvtimme långt blev det visst.. underligt hur ett samtal kan bli så långt när man inte pratar om något. eller visst pratade vi, men bara en massa svammel.
jaha, skolan börjar imorgon. kul jul. det ska bli lite härligt att få rutin på vardagen. så man inte bara dräller omkring och slösar bort en massa tid. jag har bestämt mig för att även ta itu med träningen och övningskörandet på allvar nu till hösten. får ta och knåpa ihop någon slags veckoplanering så jag får plats med allt jag ska göra, det är nämligen en del. t.ex. så går varje tisdag åt att vara barnvakt åt tim, och onsdagar mellan ca. klockan sex och halv åtta på kvällen så städar jag i tuolla.. så då lämnas det bara kvar måndag, torsdag och fredag då jag kan ägna mig åt att träna.. övningsköra kan jag ju göra lite då och då. hm, får ta och spåna på det här någon annan dag. nu ska jag sova, det är ju skola imorgon!
Godnatt. (första versalen sen nystarten!)

SVIKARN

jahaja. då har man än en gång svikit sig själv..
jag lovade mig en gång i tiden att aldrig någonsin bli medlem på pixbox. och nu har jag blivit det.
jag som alltid har predikat om hur dåligt det är har alltså gett upp och gått med.
frågan är ju varför? jag är ju så kass på att uppdatera allt redan som det är, ska jag verkligen orka med ännu en grej?
ptja, vi får väll se antar jag.
jag har dock redan laddat upp tolv stycken bilder.. bara på mig. hähä. men jag ska nog ta tag i det ordentligt imorgon. det blir även att ladda upp trästockbilderna på bilddagboken då, är ju fan mer än en månad sen jag och lisa var där.. så det är på tiden att bilderna kommer upp!

vad som mer händer imorgon;
jag ska duscha,
umgås med maria & tim,
tvätta kläder,
kanske städa rummet,
och så ska jag försöka sova ordentligt för en gångs skull. har haft problem att somna hela veckan.. otroligt irriterande med tanke på att jag ändå varit extremt trött när jag gått och lagt mig. och det är precis vad jag ska göra nu. gå och lägga mig alltså. så godnatt och hejdå.


bild från när jag och lisa var vampyrer i skellefteå. nice.

Those were the days

usch vad dålig jag är på att uppdatera allt. jag lägger aldrig upp några bilder på bilddagboken och jag skriver ingenting här. det får banne mig bli ändring på det!

jahaja.. det är bara det lilla problemet att jag inte vet vad jag ska skriva? hm.

igår när jag följde veronica på vägen hem så tog vi ett varv runt lomboloskolan och så kikade vi in genom fönstrena och pratade gamla minnen från lompistiden. fy sjutton så nostalgiskt det blev! fatta att man gått på den skolan i nio långa år.. det är liksom halva mitt liv! och det är en ganska lång tid faktiskt. måste säga att jag har en del bra och en del dåliga minnen därifrån.. jag ångrar inget jag gjorde där och jag vill aldrig tillbaka dit. eller jo. kanske som veronica sa; det hade varit kul att återuppleva två-tre dagar från när man var femton. det hade varit ganska kul. för det hände ALLTID en massa sjuka saker där.. hah, antingen så åt någon ett renöga eller så sprang någon genom ett fönster.. och var det inte det så var det någon som satte igång brandalarmet eller frågade syfröken om hon var lesbisk. hah, fyfan alltså. det var kul där ibland vill jag lova!
men jag trivs nog bättre som person i dagsläget. jag trivs bättre med mig själv nu än vad jag gjorde på lompis.. det känns som att jag accepteras mer som den jag är nu än jag gjorde på den tiden..
well well. tack å hej.

Nu blir det leka av

jasså jaha.
idag har jag redan hunnit med att vakna, äta frukost, kissa, borsta tänderna, städa hela övervåningen och så har jag letat fram bilderna från trästock. och klockan är knappt två. coolt.
och nu snart så kommer maria & tim och plockar upp mig och sen bär det av till järnvägsparken där det ska lekas och stå i. tror jag tar med mig alles kamera och fotar lite. det är så fint väder idag.
jaha tackåhej.

How do you do?

jag vet inte vad det är som får mig att må så här.
kanske är det sorg för att sommaren har tagit slut, kanske är det oro för farmor eller kanske är det ångest över vad jag ska göra av mitt liv?
jag vet inte. hur kan man veta? äsch. allt jag vet är att jag inte vill må så här nå mer.. det är för mycket för en människa att må så här. och hur är "så här"? ja, det är det som är frågan. jag vet inte hur jag mår. och jag vet inte hur jag ska få reda på det heller. det händer för mycket och samtidigt så händer det ingenting. jag vet varken ut eller in. ibland känns det som att jag håller på att få panikattacker och inte kan andas. jag börjar kippa efter andan och tankarna bara far omkring i huvudet så jag måste sätta mig ner och andas ett tag. och efteråt känns allting.. tomt.
äsch, jag vet inte.

Cry-Baby



har under den senaste tiden lagt märke till att jag har blivit otroligt blödig när jag kollar film. bara det är lite rörande eller sorgset så gråter jag floder. det finns som inget slut! jag fattar inte varför jag har börjat med det.. kanske gråter jag för lite i ren allmänhet? måste man kanske tömma kroppen på tårar ibland? eller har jag bara blivit mesigare? jag menar, hallå. förut (innan sommaren typ) grät jag inte alls lika mycket! jag fattar inte.. hm, det kanske bara är en fas jag går igenom eller något? hm, man kan ju hoppas. det känns ju lite knäppt att sitta framför datorn och storböla och ha sig. haha, det kan inte se klokt ut alltså!
nä ni, nu ska jag ta och värma resterna från igår! tortellini med tomatsås, MUMMAAAAAAAAAA!

Rubriker är bara jobbiga att komma på

när man är ensam hemma så är det relativt onödigt att prata högt. jag menar, det är ju ändå bara jag som är hemma och kan höra det jag säger? då är det ju lika bra att tänka på det man vill säga istället. eller hur?
igår när jag satt och kollade tv så funderade jag på hur det skulle kännas att kommentera programmet högt. jag gjorde ett litet försök och sa något i stil med "men kan man verkligen göra så?" varpå jag började asgarva eftersom det kändes så dumt att prata högt med mig själv.
om vi gör en lång historia kort så kan vi säga som så att det slutade med att jag kommenterade två tv-program högt för mig själv och garvade så mycket så att jag grät.

jag blir störd när jag är ensam på kvällarna. jag behöver umgås, pronto!

SuzieQ, I love you.

jahaja. vad har dagen gått åt till att göra?
jo, jag vaknade kvart över åtta av att storebror johannes plingade på dörren ett antal ggr. han skulle hämta post och bilnycklar. när han hade gått så fanns det inte en chans att lyckas somna om. mitt rum var varmt och klibbigt och ljust som satan (pga solen).
"jaha.. nu då?" tänkte jag och åt en tallrik yoghurt och müsli. sen slog jag på datorn och såg en film. det blev ken park. kom på efter fem minuter av filmen att jag redan hade sett den nån gång för länge sen. så jag visste allt som skulle hända. men det funkade ändå. jaha.
efter att den var slut så tror jag att jag klädde på mig. sen gick jag runt lite, både i huset och på internet.
jaha. och sen så började jag kolla amelie från montmartre. jag hann bara se tio minuter av den innan mamma ringde och sa att jag måste knåpa ihop ett födelsedagskort åt systern. klockan var då kring tio över tolv. och susanna skulle hämta mig vid halv tre. så det var bara att sätta sig vid fåjtåsjåp och bli kreativ. jag lyckades väll sådär. allt funkar om man har några gamla kort från åttiotalet som man kan klippa och klistra med.
och sen då? jo, jag fixade håret och sen kom systern. (ja det tar två och en halvtimme att knåpa ihop ett kort och fixa håret).
vi hämtade tårta på safari och sen for vi hem till henne. (måste bara säga att jag verkligen älskar min syrras lägenhet, den är så sjuk snygg så det finns inte. när jag flyttar hemifrån så måste hon hjälpa till att inreda!)

vi fikade en massa med en massa. det var väll trevligt. tyckte att det var lite skum stämning när det bara var jag, systern och hennes pappa där. men det var kanske bara jag som inbillade mig? han är ju faktiskt trevlig. men det är lite läskigt att tänka "jaha, där är morsans ex-kille. som hon har knullat med..". men äsch, skitsamma. han är trevlig. punkt.

sen blev det hurtig promenad hem i KYLAN. usch och fy vad jävla kallt det är ute. nä, jag ska inte klaga.

när jag väl kom hem så blev det att kolla klart amelie. den var så bra så JAG DÖR. på riktigt!
jag blev KÄR i den där filmen. jag vill leva som henne. jag vill uppleva samma saker som henne. och framförallt, JAG VILL PRATA FRANSKA VARJE DAG, HELA LIVET. åååååååååh, det är ett sånt vackert språk!  varför fick inte vi välja det som språkval i sjuan? VA?! jävla lompis-hood. jag hatar det. kuk.


näe, nu slutar jag. det har blivit ett alldeles för vulgärt inlägg det här. plus så börjar jordan rättsläkare i fyran om tre minuter.
tjingeling.

Aaattjjschoooooooooo

den här bloggen var det ja.
jag har varit i stugan ihelg och därför inte kunnat skriva något.
inte för att jag har något att skriva, jag är alldeles tom i skallen.
hm.
jag nös nyss så det kändes som att min ena lunga skulle flyga ut genom bröstkorgen. fan vad ont det gjorde. och gör än. helvete.

jag har inget att skriva för tillfället. så istället för att babbla på om en massa onödigt skit så slutar jag här.

Räven raskar över isen

iris hittade aldrig nycklarna igår så det blev inte att umgås.
istället satt jag uppe och kollade en jättestörd film till klockan fem.
sen sov jag. och vaknade KLOCKAN TIO idag. så jag fick bara fem timmars sömn.
men lika glad är jag för det! (men gladast är nog räven).
vid halv ett så kom sara och plockade upp mig och vi for iväg på stan. lite shopping blev det! en bh, en klänning och en lång kofta. jag är väldigt nöjd med mina inköp! (bild kommer troligtivs senare, om jag orkar).
det var väldigt kul att umgås med sara. det är länge sen sist faktiskt.
får se till så att vi umgås oftare.

hur jag ska spendera resten av dagen vet jag inte riktigt. kanske laddar jag ner någon intressant film och kollar på den. eller så hittar jag kanske på något annat. fast, jag är nog sugen på en riktigt bra film tror jag! japp. en film (eller flera) får det bli.
bara jag hittar någon som verkar värd att se. men det gör jag nog.
jaja, hejdå.

Var fan är nycklarna?

det går inte alls bra för iris att hitta nycklarna.
jävla skit också. jag som var sugen på att hitta på något roligt.
SATAN.
men vi får hoppas att hon hittar dom.
annars får det väll bli någon annan dag antar jag.

det är dagar som denna som man hade velat ha "Solbrith ser svaren" som hustomte.

Bag on your head

shit!
det har blivit mycket umgänge idag alltså!
helt galet nästan jämfört med hur mina dagar brukar se ut..
jag har varit och bowlat med veronica, sara, ylva och tony.
det var apjävla kul! har inte bowlat på evigheter.
sen när vi hade bowlat klart så drog vi hem till tony och drack té och åt ANKIS DAIMTÅRTA!
(anki är våran förrförrförra spanskalärare, och hon bakade en oförglömlig daimtårta åt oss en gång och sara har lyckats få tag på receptet!!!)
det var skittrevligt det med.
sen när sara skulle skjutsa hem oss så drog vi raggen på stan.. haha fan vad jävla GALET DET VAR!!!
på folkaparkeringen så såg vi typ tre pers som satt i en bil. MED JÄVLA KASSAR PÅ HUVUDENA SOM DOM KLIPPT HÅL FÖR ÖGONEN, NÄSAN OCH MUNNEN!! FATTA JÄVLA LÄSKIGT x( vi skrek som galningar, låste dörrarna på bilen och körde därifrån fort som fan. HUVVAA VAD LÄSKIGT!!
jaja, sen for vi och släppte av veronica och sen mig.
och nu så ska jag kanske umgås med iris. om hon hittar bilnycklarna vill säga.

Lack of social skills kills.

fysatan så tråkigt jag har.
jag har inte varit såhär uttråkad på flera veckor tror jag.
jag har inte haft det minsta roligt idag.
eller jo, kanske hade jag kul en gång. när jag och maria åkte genom stan en sväng.
då såg jag nått som kanske var lite kul.
men om man inte räknar med det så har jag inte haft kul alls.
jag har inte gjort nått som känts bra.
det har varit en sån där halvdeppig dag faktiskt. en sån dag då man inte kan uträtta nånting vare sig man vill det eller inte.
såna dagar är jobbiga.

usch. jag vill ha skola.
jag vill ha ordning och fasta rutiner.
jag vill ha ett schema som jag måste följa och uppgifter som jag måste göra.
jag vill ha ett normalt socialt umgänge, inte bara sitta hemma och dåsa.
KRÄKS på slutet av sommarlovet.
det finns inget att göra.
och ingen att göra något med.
bah, jag måste utöka min umgängeskrets. det här funkar inte.
nog för att jag har världens underbaraste umgänge. men som jag alldeles nyss sa; det här funkar inte!
jag har TVÅ personer som jag umgås med. TVÅ. och det är inte direkt så att dom alltid har tid med mig. herregud, dom har ju andra att umgås med. och jag kan inte hela tiden hänga på dom och vara i vägen. näe, det går inte.
det är ju bara den lilla detaljen att jag i princip inte vågar prata med någon annan än dom två.
jävla skit och helvete. jag måste bli mer social! våga prata mer! helvete..
men hur?!

fan. jag ska sova på det.

-

jag vet inte vad jag ska skriva efter föregående inlägg.
det känns så dumt att bara skriva något vanligt.
så därför blir det nu ett meningslöst inlägg såhär direkt efter.
sen börjar jag svamla på igen.
tack och hej.

RSS 2.0