I'm so happy, oh so happy!



den här låten gör mig så glad.. och vad som gör mig ännu gladare är att MIN FRANCK kommer hem idag!! (dock bara på ett tvåveckors-besök). OCH plus på det så har jag en arbetsintervju idag ^_^

livet leker och solen skiner ute!


det här är en bra dag..

Kött pipään



åh guuuud. blev skitsugen på KÖTT just nu! (inte bacon kanske, utan mer kött! som det vi käkade på landströms förra helgen.. mums ^__^).

fast den här "låten".. ooh, den är så härlig!  så många underbara citat under så kort tid, men så otroligt jävla jobbig unge! no way josé att mina barn ska bli så..



och DEN HÄR! ååååååh, jag är så kär..
KÖTT <3   ^____^

Ännu ett försök

eftersom jag har noll bloggmotivation så kom jag på en sak jag kan göra som gör det här bloggandet lite roligare..
i varje inlägg kirrar jag in en video som jag tycker hör ihop med en dag/händelse + så skriver jag lite om det.




är väll inte så mycket texten eller videon som har med min dag att göra. utan mer känslan i låten..
hade möte på arbetsförmedlingen idag. tanten som är min handläggare var en halvtimme sen, och efter det så satt hon och pratade i en timme. jag blev inte ett dugg klokare.. eller trögare. det kändes mer som "jaha, jaja.. det var ju kul..?".
sen innan jag gick så sa hon "ja, nu har du en massa att tänka på! du får gå hem och ta det lugnt och rensa tankarna lite".
jag har inga tankar om det här. det är tomt i huvet om jag ska vara ärlig.. eller jo, en tanke har jag. jag tänker på hur arg jag är på tanten som sket i mig i en halvtimme. bara för att jag är arbetslös så har jag väll ändå inte all tid i världen. (eller jo, det har jag.. men det vet väll inte hon?)..

skit i det här.
hejdå.

RSS 2.0